Studienfinanzierung in Zeiten von Corona

Du bist finanziell von der Krise betroffenen? Oder einfach nur an deinen Optionen im Bezug auf Studienfinanzierung (inkl. Stipendien!) interessiert?

Das Referat Soziales bietet eine Online-Infoveranstaltung zur Beantwortung all eurer Fragen zu dem Thema an. Individuelle Fragen bei finanziellem Notstand könnt ihr jederzeit an ref-soziales@tu-ilmenau.de senden!

Was? Studienfinanzierung in Zeiten von Corona: Online Infoveranstaltung des Referat Soziales (StuRa)
Wann? Freitag, den 15.5.20 um 16:30 Uhr
Wo? Online via Opens external link in new windowWebex ((PW: zGyabMrC722))
Für wen? Alle interessierten Studierenden obgleich bzgl. Nothilfen, Stipendien, Krediten/Darlehen u. v. m.

Mit Raum für Fragen und Diskussionen.

Wir freuen uns auf euch!

Euer Ref Soz

Opens external link in new windowPräsentationsfolien

How to... finance your studies during the corona pandemic!? You are facing financial difficulties due to the corona crisis? Or are you just interested in finding out more on how to finance your studies?

Referat Soziales (StuRa) hosts an online information event to answer your most frequently asked questions.

When? Friday, May 15, 2020 at 4:30 pm
Where? Online via Webex Opens external link in new windowWebex ((PW: zGyabMrC722))
Target group? Everyone who is financially impacted by the corona crisis & everyone who is generally interested in learning more about your options on financing your studies.
Spoken language? German, but you will be able to ask questions in English. Also, the presentation slides in English will be uploaded onto our website afterwards.

Questions and discussion are very welcome!
In case you have personal questions you can discretely and directly contact us via Opens window for sending emailref-soziales@send-spam-somewhere-elsetu-ilmenau.de for help.

We are looking forward to your participation!

Yours,

Ref Soz